_Kai Wah is door KRO puberruil benaderd met het onderstaande bericht. Heb jij interesse om mee te doen met dit programma, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@kaiwah.nl, dan nemen wij zsm contact met je op!

"Puberruil is op zoek naar nieuwe kandidaten!Puberruil is een televisieprogramma van de KRO op NL3 waarin twee pubers voor vier dagen van leven met elkaar ruilen. Ze nemen de familie, vrienden, school, bijbaantjes, hobby's en interesses van elkaar over en nemen op die manier een kijkje in het leven van een ander. Voor het nieuwe seizoen van Puberruil, zijn we op zoek naar enthousiaste en interessante jongens en meiden van Chinese afkomst tussen de 15 en 19 jaar. Hou jij van avontuur? Lijkt het je leuk om een keer in het leven van een ander te duiken? Geef je dan nu op! Dit kan via de website www.puberruil.kro.nl, hier kun je ook afleveringen vinden van het vorige seizoen!

Een korte uitleg over het programma: Puberruil is een programma met een educatief karakter dat wordt uitgezonden door de KRO op NL3. De pubers die meedoen aan de ruil verschillen altijd op enkele punten van elkaar. Dit kan qua geloofsovertuiging zijn of etniciteit maar ook bijvoorbeeld qua geografie, gezinssamenstelling of hobby. Belangrijke overeenkomst is dat de gezinnen die meedoen het leuk vinden om een kind van een ander een warm welkom te geven en open staan voor een andere wereld. Het is dus wel ook erg belangrijk dat de ouders/verzorgers positief tegenover een eventuele deelname staan."

7/9/2012 05:50:20 am

Love this Weebly site, I had no idea I could make a free blog so easily, thanks!

Reply
6/11/2014 03:57:19 pm

My husband has exclaimed this is his current favorite and we need to have it often. Thanks Diane for another wonderful recipe!!

Reply

Before I get into it, let me just state that I do not wish to see the demise of the guitar manufacturing industry in countries like America and Australia.

Reply
anna sørrig
11/5/2018 02:46:12 am

Hello,

I'm Anna - a 22 year old danish film student in Amsterdam,

I'm looking for a chinese-speaking boy and a girl (between 5-18 years old) to
record them saying a few sentences for a short film I'm making. They won't be filmed only their voice-over

It does not have to be perfect or fluent at all - the sentences are very simple.

"They play like dragons"
"The play like butterflies"
"They play like champions"

Do you guys by any chance know anyone who could be interested in this? It won't take long and I would appreciate it so much - and of course give your school credit in my film

Fingers crossed

All the best,
Anna Sørrig

+ 45 22 90 68 41

ReplyLeave a Reply.

  Kai Wah

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de school, Chinese taal en algemeen nieuws over China en de Chinese gemeenschap!

  Heeft u een interessant artikel? Mail naar info@kaiwah.nl en vermeldt uw naam en contactgegevens.

  Archives

  Maart 2012
  December 2011
  Oktober 2011

  Categories

  Alles
  App
  Chinees Leren
  Chinese Afkomst
  Evenementen
  Pinyin Input
  Puberruil
  Simplified Chinese
  Tv Programma
  Woordenboek